Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5!

 

Leuke opdracht!

De Bugatti kan je mee driften en het is een coole auto en voor mij is het één van de mooiste auto’s van de wereld. Het is gewoon een mooie auto en hij kan met een echte race mee doen en dat is vet cool vind ik. Er komen nog wel meer auto’s van Bugatti. Ik wil later ook een Bugatti kopen. Later, maar dan moet ik een goede baan hebben, bijvoorbeeld voetballer, maar dat doe ik niet voor werk. Ik doe eerst denk ik een bouwbedrijf en ik wil een Bugatti maar eerst nog een ander auto, denk ik. Maar het is leuk om te crossen met een auto, maar eerst een rijbewijs halen en driften.

Mijn verhaal gaat over fietscross, omdat ik het leuk vind. Heb je zelf al een keer fietscross gedaan. Ik wel. Toen ben ik eerste geworden. Het is niet moeilijk.

Handbal is een leuke sport. Ik zit er ook op. Tess Wester kan heel goed keepen. Tess Wester heeft nummer 33. Ze zit in het Nederlands handbal team.

Ik heb dit gekozen omdat ik nog nooit in een dubbeldekker trein heb gezeten.

Dit is een skin van fortnight. Voor de mensen die niet weten wat fortnight is: het is niet met bloed, dat was het dan. Doei!

Op de foto staan 3 pony’s. De foto is overdag gemaakt en de foto is in een weiland.

De fotograaf maakte de foto van twee konijntjes. Ze zijn heel schattig en mooi. Het is een blond konijntje en een zwart konijntje.

De foto lijkt precies op Dazzy. Want die is ook blond als mijn hond. Dit is echt de leukste hond en de mooiste hond.

Dit is een John Deere trekker.

Streetwise

Woensdag 12 september.
Vandaag hebben we meegedaan met het project streetwise van de ANWB.
Ons thema was: Hallo auto!
Het ging vooral over de remweg van een auto.