Fotograaf

Beste ouder/verzorger,

Foto Koch komt binnenkort de schoolfoto’s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet.

Dit betekent dat uw kind na het maken van de foto’s van de leerkracht een inlogkaartje ontvangt. Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl. U plaatst uw bestelling en rekent af via iDEAL, factuur, acceptgiro of creditcard. Als u wilt kunt u de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa’s/oma’s of ex-partners), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.

Naast de standaard portretfoto biedt Foto Koch ook een pure foto van de leerling. De fotografen weten hoe het werkt: iedere leerling is anders en heeft een eigen houding. Op basis van het karakter van het kind kiezen de fotografen van Koch de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, spontaan.  Dit levert pure, natuurlijke foto’s op.

Wij als school stellen voor u geen pakket samen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen.
Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt en met iDEAL betaalt, zijn de verzendkosten € 1,50. Voor bestellingen met factuur, acceptgiro of creditcard rekent Foto Koch € 3,00 aan verzendkosten.

Foto Koch biedt altijd een gratis groepsfoto, ook als u verder geen pakket bestelt.

Tip: Laat de kleuters (voorschool leerlingen en de groepen 1 – 2) hun favoriete knuffel meebrengen als ze op de foto gaan, dit geeft veel minder stress en dus een grotere kans op een leuke foto.

Met vriendelijke groet,

het team van Foto Koch.