Dikke banden race

Dikke banden race

 

Op wat voor fiets mag worden deelgenomen?
De deelnemers rijden op eigen fietsen: gewone fietsen, mountainbikes of city bikes met een minimale banddikte van 28mm. Fietsen met versnellingen zijn toegestaan. Racefietsen en raceframes zijn niet toegestaan.
Het dragen van een helm is verplicht. Deze wordt die dag gratis ter beschikking gesteld. Ook zijn alle deelnemers collectief verzekerd via de KNWU.

We starten in 3 categorieën:
• Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2008-2009
• Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 2006-2007
• Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 2004-2005

De winnaars van elke categorie krijgen een uitnodiging voor de landelijke Finaledag op 1 oktober in Utrecht!

Tijdschema zaterdag 2 juli:
17.30 u   categorie 1             10 minuten
18.00 u   categorie 2             15 minuten
18.30 u   categorie 3             15 minuten

De start is bij Café de Droadnagel, Molenweg 8 in Haarle. Hier zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden (om 19.00 u). Voor de beste drie in iedere categorie hebben we leuke prijzen.
Het parcours is compact (zo’n 600 m lang), zodat vanaf het terras van de Droadnagel de race goed is te volgen voor ouders en andere belangstellenden.

Inschrijving:
Inschrijving kan via onze website www.sallandsmooiste.nl. Graag uiterlijk 24 juni inschrijven, zodat we het aantal benodigde helmen, rugnummers etc. goed kunnen inschatten. Bijschrijven op de dag zelf kan eventueel ook. Dit is mogelijk vanaf 16.30 u bij Café de Droadnagel. Deelname is helemaal gratis!

Graag zouden wij u willen vragen om de race bij de kinderen van uw school onder de aandacht te brengen (bijvoorbeeld door dit bericht op te nemen in een nieuwsbrief). Indien er nog vragen zijn van uw kant, dan kunt u het beste contact opnemen met ondergetekende. Wij verheugen ons op een mooi evenement!

Met vriendelijke groet,

John Verwaarst
SaMo Haarle
T:              06-82646966
E:              info@samo.nl
W:            www.samo.nl